ProfCon a/s værdigrundlag bygger af 3 centrale holdninger:

Hvilket glæder for såvel kunder som medarbejdere.

Med fokus på menneskene menes, at konsulenterne ikke er hyldevarer men derimod individuelle personer, der er:

Det er vigtigt, at give dem et ordentligt miljø, hvor der skal være plads til hele mennesker. Den enkelte medarbejder er et produkt af forskellige ting f.eks.:

ProfCon tror på at få de bedste medarbejdere og det bedste arbejdsmiljø ved at tage højde for dette og her igennem skabe et kreativt miljø, hvor ideer kan afprøves og salgsmodnes. Dette giver medarbejdere, der skaber gode langvarige relationer til kunderne og de bliver en del af kundens virksomhedskultur. Kunden får hermed en konsulent, der er dybt engageret i kundens løsning. På den anden side er det også væsentligt at understrege, at arbejdet stiller nogle krav til konsulenten og den tilværelse vedkommende kan forvente at føre - man skal kunne leve godt med:

Det skal såvel konsulenten som hele konsulentens familie acceptere at leve med, ellers går det galt på et tidspunkt.

Målet er, have fokus på arbejdsprocesserne for på denne måde at tilsikre, at kundernes ansatte bliver bedre og mere effektive til at udføre deres arbejde vha. et værktøj - SAP. Men for ProfCon er det vigtigt at understrege, at SAP kun er et værktøj - et meget fleksibelt og omfattende værktøj. Men for kunden bør det være meget vigtigere, at arbejdsprocesserne er i fokus, hertil kræves der også en reel villighed til forandring.

Desuden mener ProfCon også det er vigtigere at se på hvad man tjener end, hvad man sparer - princippielt kan man spare sig ihjel. Det er vores oplevelse, at kunderne i for høj grad i en periode i SAP projekterne har lagt for meget vægt på besparelser som projektmål. Disse besparelser er absolut ikke altid blevet realiseret, og derfor har man ikke følt at projekterne har været så store succeser som de skulle have været - man har nemlig glemt de muligheder og indtjeninger, man har fået i stedet for, på længere sigt.

Det centrale budskab, er her at det skal være sjovt og rart at være med. En af grundene til at det er sjovt og rart, er at der sker en masse. Det er i orden at man tager små skridt, blot de bliver taget hurtigt efter hinanden. Dette mener Profcon er til fælles fordel for kunde og medarbejder.

MM/PP ekspert

Se ProfCon a/s MM/PP ekspert

Velkommen

 

 

SAP HANA

Mange stiller mange spørgsmål vedr. SAP HANA

  • Er det muligt at have materiale numre på 40 tegn?
  • Hvad betyder den nye måde håndtere MRP area for os?
  • Jeg kan ikke længere lave storage location MRP - hvad gør jeg så?

Hvis du er interesseret i svar på dette og lignende spørgsmål - send en mail til nrh@profcon.dk

 

ProfCon's ydelser

For at få mere at vide om hvad ProfCon har i værktøjskassen

se her

Værdigrundlaget

Kunne tænke dig at vide mere om ProfCon's værdigrundlag?

Tryk her

Senior konsulent Niels R. Henriksen

Får mere at vide om ProfCon's Senior konsulent

Se profilen her

   

MM/PP Specialist